kontakt

Hos Sbv-direkte.dk er vores definerede mål at gøre låneprocessen så enkel og smertefri som mulig for dig. Vejen dertil er via et skarpt og opdateret overblik over tilbud på markedet, da vi tror på, at forudsætningerne skal være i orden, før du kan vælge det rette lån.

Og vores mål er netop dette; at hjælpe dig til det rette lån – på den halve tid.

Ved at benytte det gode overblik fra vores platform kan du altid være sikker på at få adgang til de nyeste tilbud og muligheder inden for alle typer lån. Fremfor at klikke tilfældigt rundt på nettet selv, tager vi dig ved hånden og sørger for at præsentere dig de bedste og billigste lån. Dette er din garanti for at finde det rette lån til dit behov.

Sidder du og brænder inde med et spørgsmål? Eller har du forslag til, hvordan vi kan gøre din oplevelse endnu bedre, så er du altid velkommen til at melde tilbage til os, så vi kan hjælpe dig videre eller gøre din oplevelse endnu bedre.

Vores kunders mening ligger os altid på sinde, og selv om vi anser os selv som både kompetente og erfarne på vores område, er vi ligeledes ambitiøse, hvilket afspejler sig i, at vi altid ønsker at blive bedre.

Har du spørgsmål til et konkret lån? I relation til konkrete lån henviser vi hos Sbv-direkte.dk altid til låneudbyderen selv. Dette sikrer dig den bedste rådgivning, da låneforhold kan variere fra sted til sted.

Ved andre henvendelser er du altid velkommen til at kontakte os via den følgende kontaktformular.