Online Lån – Låneansøgning

[adservice-comparison-feed-iframe]

Hvad er en låneansøgning

låneansøgningEn låneansøgning udfyldes, når du søger om et forbrugslån på nettet. I dag er det ikke længere nødvendigt at dukke fysisk op i banken, tale med en bankrådgiver og derfra indgive en ansøgning. I stedet er det blevet muligt hurtigt og enkelt at ansøge hjemmefra, da du via en mobil eller via computeren kan indsende en online låneansøgning og få svar direkte tilbage på ganske kort tid.

Går du og overvejer denne mulighed, er det værd at følge de følgende råd, som kan hjælpe dig med din låneansøgning.

Hvem kan ansøge om et lån?

For at ansøge om et lån skal du være fyldt 18 år og ikke være registreret i Ribers Kredit Information (RKI), der er et officielt register af gæld. Er man først registreret i RKI, er der ingen, eller i hvert fald meget få filialer, der vil godkende en låneansøgning, og da må man tage kontakt til RKI og sætte en aftale i hus om afbetaling af sin gæld.

Råd 1: Overvej dit behov

Før du indsender en låneansøgning, er det værd at overveje, hvad du vil bruge pengene på, da det også er et vigtigt argument for at låne. Står du med et akut behov, fordi din computer er gået i stykker, eller din bil skal på værksted? Eller har du omvendt bare lyst til at låne penge, fordi du har lyst til at shoppe eller forkæle dig selv?

Der kan være mange grunde til at låne penge, og den ene årsag er ikke nødvendigvis bedre end den anden, men hælder du til at låne penge uden egentligt at have et særligt behov i hovedet, så vær opmærksom på ikke at miste overblikket og komme til at bruge penge for hurtigt.

Har du dog et problem, som du ikke kan komme udenom uden at betale et beløb, da kan et lån være en midlertidig og uundgåelig løsning, der kan hjælpe dig her og nu, hvor det er vigtigt.

Råd 2: Finansiering

Finansiering drejer sig om, hvordan du vil tilbagebetale dit lån. Idet du låner penge, vil du sætte dig i gæld til en låneudbyder eller en bank, og du er herefter underlagt krav om tilbagebetaling inden for en specifik tidsperiode, der er særlig for netop dit lån.

Denne tilbagebetaling kan finde sted i rater en gang om måneden eller lignende, og det er derfor vigtigt, at du gør dig klart, før lånet optages, hvad det er muligt for dig at skabe finansiering til, så du ikke ender i RKI-registeret og bliver ramt af dårlig samvittighed eller stress.

Lån penge skal først og fremmest være en hjælp, og det er derfor vigtigt, at du ikke forgælder dig mere, end du har mulighed for at tilbagebetale. Følger du dette råd, får du den bedste oplevelse, du efterlader ikke din økonomi på en uheldig vis, og du får dækket dit behov.

Råd 3: Vælg et lån, der matcher dig

Du er nu klar til at optage et lån. Vælg den låneudbyder, der passer dig, og udfyld låneansøgningen med din information, samt hvor mange penge du vil låne. Så snart du har sendt din ansøgning, kan du vente svar inden for kort tid, og hvis du er godkendt, vil du herfra få pengene.

Vær i denne proces altid opmærksom på at vælge det lån, der matcher dit behov bedst. Følger du disse råd, vil du være godt klædt på til at ansøge om et lån via en låneansøgning på nettet.

Du kan finde flere gode råd og svar på hyppige spørgsmål ved Kassekreditten.dk der har udarbejdet en liste af svar på deres kunders oftest stillede spørgsmål.