okonomisikring-forhandler

Hvad er økonomisikring?

økonomisikringØkonomisikring er en forsikring af dig, der dækker de udgifter, du måtte have på dine lån i tilfælde af, at du bliver ramt af sygdom, bliver uarbejdsdygtig eller mister dit job.

Når du vælger at optage et lån, kan du derfor med fordel overveje at sikre dig selv og din familie ved at tilvælge økonomisikring. Herved får du en særlig sikkerhed i din hverdag, der gør det trygt og godt at sidde i din økonomi hver dag.

Hvem kan tegne en økonomisikring?

Du kan tegne en økonomisikring, så længe du er fyldt 18 og er under 55 år. Du skal samtidig arbejde i Danmark som lønmodtager og modtage løn for minimum 16 timer om ugen.

Mister du dit job, vil du inden for 60 dage modtage den første betaling, der vil dække dine udgifter i forbindelse med dit lån. Dette gælder dog først, hvis du forinden har arbejdet i mindst 12 sammenhængende måneder, hvorfor det det er vigtigt at tegne en økonomisikring i dag, hvis man forudsiger at få behov for støtte.

Fordele ved økonomisikring

Økonomisikring kan være en ideel løsning til dig, når du gerne vil føle dig tryg, da du med økonomisikring vil være sikker på at få dækket udgifter, selvom du ikke længere modtager løn.

Dette opleves af mange som en fordel, især hos børnefamilier, idet det aldrig er rart at ligge under for bekymringer om afdrag måned for måned.

Som livet ser ud, kan man desværre aldrig forudse at blive ramt af sygdom eller at miste et job. Men ved at tilvælge økonomisikring kan du sikre, at ingen af disse forhold kommer til at vælte din økonomi.

For langt de fleste mennesker er dét at tage et lån en helt almindelig og nødvendig del af livet, men hertil følger forpligtelser og krav. Et værn mod disse kan netop findes ved økonomisikring, der nemt og sikkert vil supplere din økonomi i det tilfælde, at du skulle falde uden for arbejdsmarkedet af forskellige grunde.

Overvej derfor altid at tilvælge økonomisikring, når du optager et større lån, da du herved skaber tryghed for dig selv og din familie.