Privatlån, lav rente lån

[adservice-comparison-feed-iframe]

privatlånEt privatlån er kort og godt forskellige former for lån henvendt til private forbrugere. Det dækker derfor både over lavrentelån, forbrugslån, kviklån, behandlingslån og rentefrie lån – så længe de er optaget som led i et privat forbrug.

Du kan med ro i maven optage et billigt privatlån, da det er uden direkte risiko for dine private ejendele, da det er et lån uden sikkerhed. Det betyder, at du ikke risikerer at miste hus, bil eller andet. Disse bliver der i første omgang ikke rørt ved i tilfælde af, at du er nødt til at annullere og udskyde et af dine månedlige afdrag.

Med et privatlån kan du føre dine drømme ud i livet, og du bestemmer helt selv, hvad dine lånte penge skal bruges på. Det er dog altid en fordel at overveje, hvad lånet skal finansiere, og om en lavere indtægt stadig vil kunne afdrage på lånet uden at sprænge budgettet – i sidste ende skal lånet jo tilbagebetales.

Privatlån – Et lavrentelån

Som privatperson kan du optage et lån med en yderst attraktiv rente, et lavrentelån. Det lånte beløb skal du afdrage på med en månedlig ydelse, som du typisk selv fastsætter ud fra din økonomiske situation, samtidig med at du betaler renter af selve lånet. Med de lave renter kan du således betale for at låne, men også nedskrive din gæld på samme tid, så du kan se, at den svinder ind. Denne form for lån er i højere grad henvendt til private med udsigt til et højere lånebeløb

Det er derfor en god idé at klarlægge:

  • det samlede beløb, du ønsker at låne
  • længden af din løbeperiode, hvor du betaler tilbage
  • hvor højt dit månedlige afdrag skal være

Med disse overvejelser kan du bedre vælge det rigtige lavrentelån for netop dig og din situation.

Rentefrit lån i op til 12 måneder

Når du skal låne penge, kan du vælge et fordelagtigt 12 måneders rentefrit lån, hvor du udelukkende betaler afdrag. Det betyder, at du er helt fri for at betale renter i en periode på op til 12 måneder. Det kan være en god løsning i nogle tilfælde, mens det i andre ikke nødvendigvis er det.

Dog skal du være opmærksom på, at nogle låneudbydere eksempelvis benytter sig af et oprettelsesgebyr eller øvrige gebyrer, som umiddelbart virker til at være uden betydning, men som i sidste ende har indflydelse på de samlede låneomkostninger.

Ønsker du eksempelvis et privatlån på et mindre beløb, er det derfor en rigtig god måde at optage et lån på. På den måde undgår du en høj rente og stor tilbagebetaling, selvom det lånte beløb som udgangspunkt var beskedent.

Privatlån – låneansøgningsskema

Ansøg som privat forbruger om lån ved at udfylde et låneansøgningsskema. Det gør du hurtigt og nemt online, hvor du inden for kort tid får svar på din ansøgning.

I din låneansøgning bliver du blandt andet bedt om at udfylde informationer om din indkomst, statsborgerskab og civilstatus, ligesom du bliver bedt om at angive, om du er optaget i RKI – for så er du nemlig ikke berettiget til at låne. På baggrund af oplysningerne dannes et solidt grundlag for at vurdere dine muligheder for et lån. Bliver du godkendt til et lån, vil du hurtigt få det aftalte beløb ind på din NEM-konto.

Lån penge til finansiering af

lån penge til finansieringDer er mange nødvendige køb, som du kan låne penge til finansiering af. Og uanset hvilket køb du skal finansiere, er der en lånetype, som passer netop til dig.

Finansiering af kørekort

Det kan for mange være svært at undvære et kørekort til bil – og ønsker du friheden i at kunne køre lige derhen, hvor du vil, er en enkel finansiering af dit kørekort en oplagt mulighed. Udfyld blot et online ansøgningsskema og få penge til at køre ud i det blå.

Finansiering af motorcykel

Er din helt store drøm at købe en motorcykel og trykke gashåndtaget i bund med vind i håret? Men vil økonomien ikke helt samarbejde? Så kan du nemt optage et lån med finansiering af dit drømmekøretøj og gøre dig klar til dit livs eventyr på alverdens landeveje.

Hvis du skal låne hele beløbet til at realisere din motorcykeldrøm, er lavrentelån måske den bedste løsning for dig. Har du derimod en del af køretøjets pris stående på din bankkonto, kan du overveje et 12 måneders rentefrit lån.

Finansiering af computer

Inden studiestart er det vigtigt at have en god computer ved hånden. Men det er ofte en dyr post, hvis du skal have en god og holdbar computer i mange år. Derfor har du måske ikke råd til en. Men fortvivl ej, for mange udbyder attraktiv finansiering af computere. Her kan et 12 måneders rentefrit lån betale sig, så du ikke betaler andet end afdrag det første år – på den måde får du helt rentefrit barberet en god del af beløbet af, inden du evt. begynder at betale renter.